laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SCHOONMAAKBEDRIJF IN DE ZUIDELIJKE HELFT VAN Z-H

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58356 31-10-2013 Dienstverlening Schoonmaakbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. B.V.

omschrijving

De onderneming richt zich op schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing en gevel- en kozijnreiniging, alsmede impregneren en conserveren.

In 2012 is een omzetniveau gerealiseerd van € 215.000,-- exclusief btw. De bedrijfslocatie is gehuurd en is gelegen in de zuidelijke helft van Zuid Holland.

De onderneming kenmerkt zich door een stabiele klantenkring, korte doorlooptijden en heldere afspraken. Binnen de onderneming zijn 2 medewerkers in vaste dienst.

De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van de onderneming aan zijn opvolger. De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een strategische partij.

Het betreft een aandelentransactie. Om een soepele financiering mogelijk te maken dient een koper over minimaal € 70.000,-- aan eigen (in te brengen) vermogen te beschikken.

De transactievorm is nader overeen te komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29