laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HORECABEDRIJFSPAND OF BELEGGINGSPROPOSITIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58320 24-10-2013 Bedrijfsruimten Beleggingspand
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Dit kleinschalige object is gelegen in het centrum van Terherne. Terherne is gelegen tussen het Sneekermeer en Goëngarijpster. Het dorp is bekend uit de boekenserie “De Kameleon” en wordt jaarlijks overspoeld door toeristen. Het inwonersaantal van het dorp bedraagt, in het seizoen, omstreeks 6.000.

Terherne is via de A32 en diverse wegen goed te bereiken. Tevens is Terherne per bus te bereiken. In het object wordt momenteel een brasserie geëxploiteerd. Het is een verzorgd horecabedrijf wat zich richt op toeristen en de lokale bevolking. In het seizoen is het bedrijf zeven dagen per week geopend, maar buiten het seizoen beperkt men zich tot vier dagen per week.
Het pand verkeert in goede staat van onderhoud. Is opgetrokken uit steen, voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Recentelijk is het gehele dak vernieuwd, grootschalig onderhoud hoeft men op korte termijn niet te verwachten.

Het object kan zowel in verhuurde staat worden verkocht (beleggingsobject) of vrij van huur en gebruik. Dit biedt een enthousiaste horecaondernemer de gelegenheid om direct het pand aan te kopen.

Vraagprijs registergoed: € 245.000,= k.k.
Huurprijs per jaar (inclusief inventaris): € 18.000,= excl. BTW
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29