laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOTEL-RESTAURANT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58287 17-10-2013 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Midden in het geheuvelde Limburgse land pronkt een zeer mooi hotel, vernoemd naar de oude heerlijkheid Slenaken. Een warmhartige pleisterplaats, waar iedere gast een familiair onthaal vindt: rust, ontspanning, genieten - zulke heerlijkheden spreken hier vanzelf. En service heeft er nog die vertrouwde, persoonlijke signatuur.

Dit hotel is zeer gunstig gelegen temidden van het gebied dat ook wel 'Klein Zwitserland' genoemd wordt. Vanaf het terras en serre heeft u bij elk jaargetijde een adembenemend uitzicht.

De naam van het hotel klinkt eigenlijk een beetje mysterieus, en tegelijk veelbelovend. U vraagt zich misschien af hoe dit huis aan zijn naam gekomen is. In de Middeleeuwen was deze streek deel van een koninkrijk waarin o.a. ook de gemeente Wittem was gelegen. Deze gemeente was verdeeld in zogenaamde "Heerlijkheden" namelijk Epen, Eys, Mechelen, Nijswiller, Wahlwiller en Partij. Slenaken kwam daar als zevende heerlijkheid bij. De naam van het hotel heeft dus ook een historische achtergrond, reden waarom wij ons hotel zijn naam lieten houden.

Het verkeert in zeer gedegen staat van onderhoud. De huidige eigenaar heeft tot in de precisie zowel hotelaccommodatie (14 kamers) alsmede het restaurantgedeelte en aangrenzende serre op hoogwaardige wijze in orde. Gasten, vaak met een voorliefde voor de golfsport, genieten van rust, uitzicht en gastvrijheid.

Via een separate ingang is de privéwoning bereikbaar.

Het hotel heeft eigen parkeervoorzieningen.

Geen leveranciersverplichtingen.Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29