laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SENIOR-ONDERNEMERS GEZOCHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58276 16-10-2013 Dienstverlening Economische en organisatieadviesbureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. B.V.

omschrijving

De markt van bedrijfsoverdracht groeit nog steeds. Steeds meer bedrijven komen in deze fase terecht, mede door de vergrijzing. Meer dan 10% van alle MKB ondernemers is genoodzaakt om naar opvolging om te gaan zien.

De DGA heeft daarbij duidelijk behoefte aan specialistisch advies in deze belangrijke en emotionele beslissing waarvoor hij komt te staan.

Om in te spelen op deze ontwikkeling is onze opdrachtgever bezig zijn organisatie verder uit te breiden.

Daarvoor is hij op zoek naar ervaren partners en associés, die met elkaar willen samenwerken op het gebied van aan- en verkoopbegeleiding van bedrijven in het MKB. De nieuwe partner sluit zich aan bij een reeds jaren bestaande organisatie met landelijk dekkend netwerk in Nederland. Kennis en ervaring worden met elkaar gedeeld, alle opdrachten worden in duo-vorm uitgevoerd.

Op dit moment wordt er specifiek gezocht naar oud ondernemers. U heeft uw eigen onderneming verkocht en denkt nog niet aan stoppen. Ergens op de loonlijst is niets voor u na een leven van eigen baas. Mogelijk is dan aansluiting bij deze consultantspraktijk iets voor u. Ter versterking van het team worden ervaren ondernemers gezocht. Zij kennen de ondernemer door en door en weet wat hem beweegt. Ook wat hem beweegt om te gaan stoppen. U kunt zich uitstekend inleven als ervaringsdeskundige. Bovendien heeft u mogelijk relaties in uw netwerk die ook aarzelen om die stap tot verkoop van de onderneming overgaan. U kunt ze overtuigend over de startstreep trekken.

Specialismen zijn mooie toegevoegde waarden, uw bewezen ondernemerschap is het beste specialisme. Een pracht kans voor mensen die willen starten als zelfstandig consultant in een actieve en stimulerende werkomgeving. Zelfstandigheid in Verbondenheid. Kantoor in Midden Nederland en in Noord Nederland. Onze volgende stap is een kantoor in Zuid Nederland te realiseren. Wij zoeken dus met name naar kandidaat partners in Zuid Nederland.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29