laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNERSHIP SUCCESVOLLE BEDRIJFSOVERNAMEPRAKTIJK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58253 07-10-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

De organisatie is ruim 10 jaar succesvol actief in de markt van bedrijfsoverdracht en –opvolging. De formule kenmerkt zich met name door een tweetal factoren:
1. Kwaliteit
2. Commercie

Ad 1 Kwaliteit
Door de jarenlange ervaring en goed trackrecord is veel knowhow opgebouwd. Aangevuld met ISO-certificering (procedures) en uitgebreide standaarddocumenten (inhoud) is het standaard niveau zeer kwalitatief.

Daarnaast bieden we uitgebreide scholingsmogelijkheden aan, variërend van interne opleidingen (mede aan de hand van een eigen boek over bedrijfswaardering), specifieke opleidingen (RAB FJ, waarbij de organisatie mede als docent optreedt) tot aan certificering bij de beroepsorganisatie BOBB.

Ad 2 Commercie
De deuren naar intermediairs en potentiele klanten gaan makkelijker open door onder deze formule te werken. Door de jaren heen is een meer dan goede reputatie opgebouwd. Het blijft evenwel de partner die het verschil moet maken.

Op landelijk niveau zijn diverse samenwerkingsverbanden ontwikkeld (intensieve samenwerking met de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland, preferred supplier bij brancheorganisaties, founding partner Stichting voor het familiebedrijf et cetera) waaruit directe contacten met potentiele kopers/verkopers kunnen worden gedestilleerd. Daarnaast worden de partners ondersteund om zelfstandig acquisitie te voeren.

Wie zoeken wij?
Enthousiaste adviseurs die met empathisch en commercieel vermogen de belangen van de klant voorop stelt. Aangevuld met een financiële en/of bedrijfskundige achtergrond stelt dit de adviseur in staat overtuiging uit te stralen, zowel richting klant als kandidaat.

Voor de regio’s 1) West-Brabant/Zeeland, 2) Utrecht en 3) Gelderland/Overijssel zijn wij op zoek naar geschikte partners. Bij ons kunt u werken in een eigen regio waarbij exclusiviteit geldt ten aanzien van het krijgen van contacten die door de overkoepelende organisatie worden gegenereerd. Op diverse fronten wordt u ondersteund, zowel op centraal als decentraal niveau.

Indien dit profiel u aanspreekt en u serieus overweegt u aan te sluiten, kunt u reageren middels een actueel CV en een uitgebreide motivatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29