laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TOP RENDEMENTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58251 07-10-2013 Bedrijfsruimten Beleggingspand
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Deze organisatie richt zich tot ervaren investeerders die wensen mee te genieten van de aantrekkelijke Duitse vastgoedmarkt, zonder zelf vastgoed te moeten verwerven.

Deze organisatie koopt panden tegen een vele malen lagere prijs in dan de huidige marktwaarde, veelal rechtstreeks van Duitse banken. Zij renoveert de panden en optimaliseert de huurinkomsten. Tenslotte worden verschillende wooneenheden van het pand afzonderlijk doorverkocht aan Duitse eigenaars en beleggers tegen ongeveer de marktprijs. Op die manier wordt er op relatief korte termijn winst gecreëerd en daar kan u als investeerder van meegenieten.

Standaard:

U kan participeren via een winstafhankelijke lening vanaf €100.000 met een vaste rente van 6% per jaar, aangevuld met een projectgebonden winstdeling. Er kan gekozen worden tussen looptijden van 2, 3 of 4 jaar. Naarmate geopteerd wordt voor een langere looptijd, stijgt de potentiële winstdeling van 3 tot 9%.

Pand:

Dit pand kunnen wij kopen voor €300.000,- k.k. en heeft 737 m2 woonoppervlakte. Op dit moment komt er aan huur uit €20.274 en bij volverhuurd €39.083. Zij splitsen het pand in 10 appartementen en 2 winkels. waardoor zij een goede winst genereren. Uw rendement wordt afgedekt door de huurinkomsten.

Als u geld uitleent, wenst u uiteraard zekerheden om het risico op niet-terugbetaling zoveel mogelijk af te dekken. Hier is dit niet anders. U krijgt steeds een eersterangs zekerheidsrecht onder de vorm van een Grundschüld op het pand die aan uw ontleend bedrag gekoppeld werd. De hoogte van deze Grundschüld is gelijk aan uw inleg plus de afgesproken vaste rente.

Deze zekerheidsstelling wordt notarieel geformaliseerd door middel van inschrijving op naam van de investeerder.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29