laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BODYFASHIONSTORE IN DE PROVINCIE UTRECHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58217 26-09-2013 Detailhandel Non-Food Bodyfashion
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Onze opdrachtgever, een bodyfashionstore in de provincie Utrecht, biedt deze goedlopende vestiging ter overname aan.

De vestiging is onderdeel van een keten met 115 winkels en is al 40 jaar een begrip in de wereld van bodyfashion in Nederland. Met een naamsbekendheidspercentage van 94% wordt de formule hooggewaardeerd door vrouwen van alle leeftijden en welstandsklassen.

De huidige ondernemer biedt vanwege persoonlijke omstandigheden de winkel ter overname aan. Het betreft een winkel van 135 m² op een A1 locatie. De winkel biedt goede financiële perspectieven. In nader overleg krijgt u inzage in o.a. de cijfers.

De naamsbekendheid in combinatie met de uniforme uitstraling van het winkelconcept en de gemeenschappelijke in- en verkoop van een groot aantal A-merken, staan voor herkenning in de markt. Daarnaast beschikt de formule over een sterk private label met aantrekkelijke marges. Een compleet crossmediaal marketing-communicatiepakket wordt ook door de formule verzorgd.

Beschikt u naast passie voor bodyfashion ook over vakmanschap, gevoel voor service, flexibiliteit en doorzettingsvermogen? Dan bent u de ondernemer die wij zoeken voor deze succesformule!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29