laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAMPING MET WOONBOERDERIJ IN DE BETUWE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58213 25-09-2013 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 Eenmanszaak

omschrijving

Gelegen in de fruittuin van Nederland, De Betuwe, wordt deze kleinschalige camping met 25 kampeerplaatsen en recreatiebungalow aangeboden. Aan de voorzijde van het perceel bevindt zich een riante woonboerderij.

De camping is landelijk gelegen en grenst aan een oud parkbos, waardoor ruimte en rust gewaarborgd zijn. Dit wordt nog eens versterkt door de aanwezigheid van hofjes langs de randen van het campingveld, waar een deel van de plaatsen is gelegen.

Naast de 25 plaatsen, bestaat de camping uit een grote schuur met een recreatieruimte en sanitaire voorzieningen. Achter de woonboerderij is een vakantiebungalow gelegen die voor verhuur gebruikt wordt. Deze bungalow is geschikt voor vier tot zes personen.

De woonboerderij is met oog voor detail verbouwd en bestaat onder andere uit een grote woonkeuken, woonkamer met haard en opkamer en riante badkamer. Op de verdieping is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een grote slaapzolder gelegen. Er zijn diverse mogelijkheden tot uitbreiding. Zo is het volgens het vigerende bestemmingsplan toegestaan om in de schuur een restaurant en 15 kamers te realiseren. Daarnaast mogen er op het terrein chalets geplaatst worden.

Kortom, een zeer divers object met meer dan genoeg mogelijkheden op een schitterende locatie!

Vraagprijs € 689.000,=k.k.
Registergoed en bedrijfsexploitatie bestaande uit:
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam,
goodwill, en website.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29