laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INNOVATIEF EN VOORUITSTREVEND ADVIESCONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58179 16-09-2013 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers, een bewezen en succesvol administratie-adviesconcept op basis van franchise, is op zoek naar gedreven en gemotiveerde adviseurs met ambitie om een professioneel administratie-advieskantoor neer te zetten. De kwaliteit van de dienstverlening staat op het niveau van een AA accountantskantoor.

Het concept is met name gericht op het willen zijn van sparringpartner/ controller en hecht derhalve veel waarde aan een klant- en servicegerichte benadering. U biedt uw diensten aan tegen een transparant maandabonnement. U vertaald de cijfers in een voor uw opdrachtgever bruikbare taal en reikt derhalve daarmee de tools aan waarmee uw opdrachtgever zijn of haar doelstellingen op een verantwoorde wijze kan realiseren.

De franchiseorganisatie reikt u alle tools aan waarmee u uw kantoor professioneel en succesvol kunt laten zijn. Of het nu gaat om de systemen waarmee gewerkt wordt, de permanente educatieve ondersteuning ( PE punten ), de permanente beschikking over een professionele back-office waardoor u uw opdrachtgever de mogelijkheid van one-stop-shopping biedt dan wel de aan u aangeboden marketingtools, elk facet hiermee gepaard gaande is innovatief en wordt op een professionele wijze toegepast.

Onze opdrachtgever is zeer vooruitstrevend waar het gaat om de doorontwikkeling van de systemen en subsystemen. De huidige administratie-adviesmarkt vraagt om efficiency en geeft u daardoor de ruimte om uw gewenste en vaak noodzakelijke adviesfunctie gestalte te kunnen geven.

Toetreding tot de franchise formule vereist investering in geld en tijd. Deze investering is nodig om een succesvolle start te kunnen maken binnen de franchise formule.
De franchise formule hanteert harde criteria voor toetreding omdat we weten welk type professional past bij onze dienstverlening en klanten. Het afnemen van een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Ideaal profiel:

Kunnen denken en werken binnen de branche op minimaal HBO-niveau, verkregen door opleiding en/ of ervaring.
Ondernemer willen zijn en zich kunnen focussen op zijn/ haar business !!!!!
Pro-actief en initiatiefrijk met vertrouwenwekkende klant- en servicegerichte instelling.
Overtuigingskracht en analytisch sterk ontwikkeld, in staat prioriteiten te stellen en hoofd- van bijzaken te onderscheiden.
Doorzettingsvermogen, stressbestendig.
Gestructureerde en accurate, maar ook pragmatische werkwijze.
Aantoonbare schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
Leidinggeven kunnen geven aan een professioneel kantoor.

Herkent u zich in het bovenstaand profiel en bent u ervan overtuigd hieraan te kunnen voldoen en staat u op het punt uw droom te verwezenlijken om een eigen kantoor te starten of uw eigen kantoor wil “doorstarten” en dit bij voorkeur doet binnen een professionele omgeving en bent u inmiddels in ons profiel geïnteresseerd geraakt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te allen tijde gaarne bereid u uitvoerig hierover te informeren, ook in een persoonlijk gesprek.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29