laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPATIE AANGEBODEN IN WELNESS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58143 11-09-2013 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Met een uniek concept - alles op het gebied van lichaam - ziel - geest onder één dak - op 800 m2 in het nieuwbouwcomplex van voetbalclub PEC-Zwolle (met maar liefst 1200 parkeerplaatsen voor de deur en op slechts 2 minuten van de A28) wil de geestelijk vader (met een lange en relevante ervaring in alle drie de vakgebieden) een lang gekoesterde droom waarmaken en dat lijkt al vóór de start aardig te zijn geslaagd, tijdens de Jaarbeurs Utrecht tijdens de vakbeurs Beauty Salon Dimensions is het concept gepromoot als Salon van de Toekomst. Een beter begin kun je je als startende ondernemer nauwelijks wensen.

Het door een onafhankelijke adviesorganisatie in zakelijke financieringen kritisch beoordeelde businessplan (met zéér positieve eindconclusies - exemplaar ter inzage) kent een omzetprognose voor de komende 3 jaar van minimaal € 2.000.000 (inderdaad: 2 miljoen euro) en een netto-winst vóór belastingen van minimaal € 300.000 (inderdaad: driehonderdduizend euro).

Met de verhuurder van het pand op de 2e (top)etage mèt dakterras zijn zeer gunstige randvoorwaarden overeengekomen (huurprijs € 60 per m2 per jaar, huurperiode 10 jaar met steeds 5 optie-jaren daarna) met als tegenprestatie dat de verbouwing van deze casco-verdieping voor rekening van de huurder plaatsvindt. Naast de gewenste vooruitbetaling van 3 maanden huur + servicekosten eist de verhuurder óók een bankgarantie van 3 maanden huur + voorschot servicekosten + BTW. Verder zijn geavanceerde beauty-apparaten, een semi-professionele keuken en kantoorinventaris nodig. In totaal gaat het om een bedrag van circa € 250.000 - 300.000. Of meer afhankelijk van bepaalde keuzes.

Wij zoeken daarom een of meer financiers of private investors, die naast de benodigde pecunia óók beschikken over aantoonbare affiniteit met de (wellness)branche èn openstaan voor het spirituele aspect binnen het concept. De kapitaalverstrekking kan/mag in de vorm van een lening (5 of 10 jaar met een aangeboden rente van 10 % per jaar) of een (minderheids)aandelentransactie. Een Management Buy In is bespreekbaar.

BELANGRIJK: Naast een zorgvuldige procesgang vinden wij voortvarendheid minstens zo belangrijk. We hebben de volledige support van de gemeente Zwolle die in ons project zowel een uitstekend visitekaartje van de stad zien als een zeer aansprekend werkgelegenheidsadres. De complete verbouwing (zowel qua indeling als qua uitvoering) is tot in detail voorbereid en op schrift gesteld. Er zijn reeds interessante samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met de pal naast ons gelegen bedrijven: een steak & salads restaurant, een luxe 4-sterren hotel en een zéér omvangrijk event center (capaciteit maximaal 2000 personen) om op die manier ook bezoekers (individuen, koppels en groepen van klein tot talrijk) ) op grotere (reis)afstand van Zwolle dan de gebruikelijke 50 km naar ons Centrum te halen. Met alle leveranciers zijn duidelijke afspraken gemaakt over levertijden, plaatsing, voorraadbeheer en service-onderhoud, zodat bij groen licht door de financiers binnen no-time het pand ingericht en startklaar gemaakt kan worden.

En, in feite het allerbelangrijkste: we hebben inmiddels ruim 20 professionele en zeer gemotiveerde personeelsleden voor alle afdelingen weten aan te trekken, die - net als wij zelf - staan te popelen om aan de slag te kunnen. Met een voorschot van € 100.000 op het totaal te investeren bedrag van € 300.000 kan bij wijze van spreken een week later het huurcontract ondertekend (is ook al helemaal tot in detail voorbereid en goedgekeurd door beide partijen), de sleutels in ontvangst genomen en de aannemer aan de gang gezet worden. Vanaf dàt moment kan 6 weken later de officiële opening een feit (en een feest) worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29