laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOME-ELEKTRONICA WINKEL, PROVINCIE UTRECHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58127 07-09-2013 Detailhandel Non-Food Elektrotechnische detailhandel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Word ondernemer bij een toonaangevende winkelformule in home-elektronica!

Onze winkelformule is de beste klantgerichte en kwalitatief toonaangevende formule gedreven verkooporganisatie in home-elektronica. De formule is in de markt gepositioneerd als de retailer in home-elektronica met de beste service, persoonlijk advies en is altijd dichtbij. Als ondernemer speel je in op de behoefte van de klant en de klant staat dan ook centraal. De klant mag en kan meer service, beter advies en een hoger probleemoplossend niveau verwachten dan bij andere aanbieders.

Inmiddels actief met ruim 7.000 winkelpunten in 22 verschillende landen. Ook in Nederland behoort de formule tot de top drie in home-elektronica met 150 aangesloten winkels.

Waarom juist in deze tijd?
Elektronica wordt steeds complexer en er zijn dan ook steeds meer klanten die behoefte hebben aan service en advies. Als ondernemer bij onze winkelformule kun je als geen ander inspelen op deze behoefte.

Vanwege het inkoopvolume (7400 winkels wereldwijd) kan je als ondernemer ook nog eens op prijs concurreren. Naast de stenen winkels maak je als ondernemer ook gebruik van een succesvolle website, als onderdeel van de multichannel strategie. Website en winkels vullen elkaar aan, werken in elkaars verlengde en versterken elkaar. De website is dan ook een verlengde van jouw eigen winkel.

Ben jij de (startende) ondernemer die klanten op basis van kennis en ervaring wil adviseren? Dan ben jij de ondernemer die wij zoeken!


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29