laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LOKAAL MKB MOBILITEITSMANAGEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58111 30-09-2014 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever een zeer succesvolle franchise organisatie in de ondersteuning van het MKB. Zij adviseert internationaal georiënteerde ondernemers op het gebied van het reisbeleid.

De franchisenemers zijn gespecialiseerd in (kosten) efficiënte oplossingen en hebben het vertrouwen van hun klanten door de voortdurende zorg voor kwaliteit en innovatie. De ondernemers van deze franchise organisatie slagen er dus in om voor hun klanten het optimum te bereiken tussen efficiency en service. Zij maken bovendien het reisbudget inzichtelijk en daarmee voorspelbaar. De organisatie groeit en telt 760 vestigingen verspreid over de wereld.

De franchisenemers van deze formule zien zichzelf vooral als salesmensen. Het zijn dan ook juist die salesvaardigheden die aan de basis liggen van het huidige succes. De ondernemers exploiteren niet alleen effectief hun bedrijf en formule maar weten deze ook goed in de markt te zetten. Een nieuwe ondernemer hoeft dus geen kennis te hebben van de reisbranche maar moet wel een goede verkoper zijn. Vanzelfsprekend is er wel sprake van affiniteit met de reisbranche. Omdat er na een jaar al sprake kan zijn van een klein team is het kunnen leidinggeven dus uiterst relevant. Dat geldt ook voor het kunnen functioneren in een netwerk en zelfstandigheid.

Na een gedegen opleiding kun je direct aan de slag met deze franchise die naast een sterke formule vooral een efficiënte, doelgerichte ondernemerscultuur biedt waarin mensen, klanten en medewerkers centraal staan. Er is sprake van een hoog rendement en dito omzetten.

De geschikte kandidaat beschikt over voldoende financiële middelen die nodig zijn om die aanloop te kunnen financieren. Het is een ideale omgeving voor een ondernemer (ZZP’er) die zoekt naar mogelijkheden om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.

Mocht deze summiere omschrijving aanspreken en het profiel passen, dan investeren wij graag in een gesprek. De kracht van het concept zit in het feit dat nieuwe franchisenemers zich direct kunnen richten op de expansie van hun bedrijf. Door de focus op groei zijn zij in staat om net zo effectief in hun regio te zijn als de bestaande ondernemers.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29