laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MASTER FRANCHISE VOOR NEDERLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58110 05-09-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een jonge organisatie die zich laat bijstaat door één van de grootste franchise consultants in de UK. Zij heeft op hun beurt Franchise Match ingeschakeld voor de selectie van een Master Franchisenemer voor Nederland.

Het product van onze opdrachtgever is een systeem dat individuele objecten alsook complete ruimten vrijwel 100% bacterie en virusvrij kan maken. Dat maakt het product geschikt voor de complete gezondheidszorg (ouderen-, zieken- en verpleeghuizen) maar ook horeca, fitnesscentra wellness, kantoren etc.

Het concept wordt verkocht en toegepast door zelfstandig ondernemers, de ‘man in a van’. Daarmee wordt door de lokale ondernemer nadrukkelijk veel waarde toegevoegd. De franchisenemer verdient op de grondstoffen, maar het is de dienst, de service en daarmee het persoonlijk contact die zorgen voor de grootste bron van inkomsten. Desondanks is het denkbaar dat de Master franchisenemer het product selectief in (sub) licentie geeft aan schoonmaakbedrijven, die e.e.a. als separaat merk voeren.

De eisen die de maatschappij stelt aan veiligheid en hygiëne zijn hoger dan ooit. Tegelijkertijd worden er zaken gevraagd als efficiency en effectiviteit. De formule van onze opdrachtgever brengt beide samen. Zij heeft een jarenlange ervaring in schoonmaak en hygiëne.

Zoals gezegd, het is een jonge formule met een hoog professioneel gehalte. De ondernemer die wij daarbij zoeken is dat ook. U begint eerst uw eigen pilot en groeit daarna (zo snel mogelijk) uit naar een niveau waarbij u volume paart aan slagkracht. Uw achtergrond wordt vooral gekenmerkt door ondernemerschap, durf, het vermogen beslissingen te nemen en ambitie.

Affiniteit met de branche is van belang. Ervaring is dat niet, hoewel het hebben van een relevant netwerk uw start zeker zal kunnen versterken. Als u die dynamische ondernemer bent die zich aangesproken voelt door de tekst dan komen wij graag met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29