laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INSPELEN OP BELANGRIJKE VASTGOEDTREND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58109 04-09-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een verhuurmakelaar. Wij zijn op zoek naar geschikte franchisenemers voor de vestigingen in het hele land. Als franchisenemer binnen de formule beschik je over een ondernemersmentaliteit, ben je een netwerker en breng je graag mensen samen. Je vindt het leuk om zelfstandig aan het werk te gaan en de juiste oplossing te vinden voor je klanten. Met jouw enthousiasme voor de woningmarkt inspireer je anderen en daarnaast ben je geïnteresseerd in de achtergrond van je klanten.

We zoeken gedreven salesmensen. De kracht van het concept zit in het feit dat nieuwe franchisenemers zich direct kunnen richten op het opbouwen van een bestand van te verhuren woningen. Door de focus op groei zijn zij in staat om net zo effectief in hun regio te zijn als de bestaande ondernemers. Omdat er al snel sprake is van een klein team is het kunnen leidinggeven dus uiterst relevant. Dat geldt eveneens voor het vermogen te functioneren in een netwerk en zelfstandigheid.

Als franchisenemer ben je verantwoordelijk voor het bemiddelen in huur en verhuur van woningen (zakelijk en particulier) in jouw gebied. Aangezien jouw verdiensten primair komen van de huurders vind je een hoge service graad voor jouw doelgroep van doorslaggevend belang. De formule brengt dus huurders en verhuurders samen door heel Nederland waarbij de focus ligt op service en aanspreekbaarheid. Vandaar dat onderdeel van de investering het betrekken van een fysieke locatie betreft.

Heb jij ambitie en zie je het zelfstandig ondernemerschap zitten? Misschien ben je al makelaar en zoek je een uitdagende invalshoek? Reageer dan op dit profiel.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29