laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITDAGENDE SPAANSE KLEDING FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58108 04-09-2013 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is één van de toonaangevende Spaanse merken op het gebied van kinderkleding. Sinds de oprichting in 2000 is het merk snel uitgegroeid tot marktleider in Spanje. Zij ontwerpt, produceert en distribueert haar eigen kledinglijn voor kinderen van 0 tot 14 jaar.

Haar missie is om de kinderen te kleden voor elke gelegenheid en daartoe brengt zij een uitgebreide collectie waarbij de verschillende kledinglijnen uitstekend met elkaar te combineren zijn. De collectie onderscheidt zich door design, gecombineerd met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Door het succesvolle loyaltyprogramma met inmiddels meer dan 245.000 leden weet onze opdrachtgever haar klanten sterk aan zich te binden en is zij vertegenwoordigd in 12 landen met 124 vestigingen.

Voor de expansie in Nederland zijn wij op zoek naar ondernemers die binnen deze succesvolle formule als franchisenemer een eigen vestiging willen exploiteren.

Een franchise van deze onderscheidende onderneming is zeer interessant. Dit door de scherpe prijzen, de goede kwaliteit van de producten, de meer dan uitstekende marges en gunstige condities voor de franchisenemer. Doordat een vestiging rond de 80 - 100m2 groot is, zijn de kosten voor inrichting en huur gunstiger dan bij vergelijkbare franchise formules in de modebranche.

Spreekt dit u aan en beschikt u over voldoende eigen financiële middelen (ongeveer € 60.000, -). Neem dan contact met ons op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29