laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SNELGROEIEND INTERNATIONAAL MERK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58107 30-09-2014 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De formule die wij vertegenwoordigen is actief in het Tex-Mex segment. De trend naar Mexican Food, het professionalisme en de ervaring vormen de basis voor het groeiscenario voor de expansie op de Nederlandse markt.

Vanzelfsprekend betreft het een formule die succesvol is in diverse landen w.o. België, de Emiraten, Kuwait, Indonesië & de VS. omdat de producten, restaurants en kwaliteit prima zijn. Dit wordt echter mede gerealiseerd door de kwaliteit van de ondernemers. De franchisegever draagt hier actief aan bij. Dat heeft er toe geleid dat in België sprake is van bijna 20 vestiging en dat ook in andere landen van Europa de formule van de grond komt. Zo ook in Nederland waar nog slechts één vestiging actief is maar waar het de ambitie is om zo snel mogelijk te komen tot meer restaurants.

Daarvoor zijn wij op zoek naar ondernemers die één restaurant zien als een beginpunt maar bij succes door willen groeien. De organisatie daarvoor is al aanwezig en de ondersteuning gebeurt vanuit België.

De combinatie van een relatief laag investeringsniveau en de hoogwaardige operations maakt de drempel om in te stappen laag. Er is sprake van een gezond groeipotentieel en een bewezen concept.

Graag komen wij in contact met (horeca) ondernemers die warm kunnen lopen voor de combinatie van het segment, het internationale karakter en de ondersteuning. Hoewel wij u actief kunnen ondersteunen bij het verkrijgen van financiering dient u vanzelfsprekend over voldoende eigen vermogen (ca € 100.000) te beschikken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29