laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIEKE COMBINATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58105 04-09-2013 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 V.O.F.

omschrijving

De formule die wij vertegenwoordigen combineert verschillende markten die nog groei laten zien. De van origine Duitse formule is actief in de thuisbezorgbranche en voorziet in haar groei d.m.v. franchise.

Waar traditioneel pizza’s en Spareribs worden thuisbezorgd, bezorgt deze formule hamburgers. Zij is daar op deze schaal uniek in. Het operating system is volledig afgestemd op het snel thuisbezorgen van een zo smakelijk en hoogwaardig mogelijk product. In Duitsland en Oostenrijk overtreft de formule alle verwachtingen als het gaat om groei. Naast Nederland liggen er concrete groeiplannen dit jaar voor Scandinavië en België.

Het is dan ook een goed doordachte formule waarin sprake is van innovatie m.b.t. veel aspecten van de bedrijfsvoering. Zowel voor marketing als de operations geldt dat deze vastliggen en zijn beschreven.

De eerste vestiging in Nederland opende medio augustus haar deuren. Vooruitlopend op het succes willen wij nu al graag in contact komen met ondernemers die mee willen groeien. Dat wil zeggen dat zij de kans krijgen de 1e vestiging van nabij mee te maken om vervolgens, na gebleken succes van de moedervestiging (eind 2013), zelf een vestiging openen.

De franchise is extreem succesvol in de thuismarkt en de verwachtingen voor Nederland zijn dus hooggespannen. Het succes wordt deels verklaard door zaken als professionalisme, de hardheid van de formule, het doordachte assortiment en de doordachte logistiek. Er wordt voor elk aspect van de bedrijfsvoering van de modernste technieken gebruik gemaakt.
Ander aspect van het succes is het lokale ondernemerschap. U bent als lokale ondernemer verantwoordelijk voor de opstart, implementatie en groei van uw vestiging. U krijgt hulp bij het kiezen van de juiste locatie, de bouw en de bedrijfsvoering.

De ideale kandidaat beschikt over een praktische instelling, kan goed leidinggeven en heeft een ondernemersmentaliteit. Daarnaast beschikt u vanzelfsprekend over ambitie en hoge normen t.a.v. kwaliteit en service. Hoewel ervaring in de branche u kan helpen is dat geen harde eis. Affiniteit met food en dienstverlening is echter onontbeerlijk.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29