laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SPECIAALZAAK OP EEN GROEIENDE LOCATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58104 04-09-2013 Detailhandel Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Speciaalzaak op een groeiende locatie in de provincie Utrecht.

Een schitterende speciaalzaak in de breedste zin van het woord met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan (biologische) groente, fruit, kaas, noten en vele delicatessen. Daarnaast worden diverse salades, (verse) sappen en gesneden (kant-en-klaar) producten verkocht. Naast het brede assortiment Hollandse kazen is er een grote variatie aan buitenlandse kazen aanwezig.

De winkel beschikt over een brede glazen voorpui, schitterend interieur in een moderne stijl. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van buitenuitstalling voor de winkel (op vrijdag en zaterdag). De totale winkeloppervlakte bedraagt circa 100 m². De locatie is enkele jaren geleden geopend.

De vestigingslocatie kenmerkt zich door direct aangrenzende winkels in de vershoek; te weten een slagerij, bakker, viswinkel en Albert Heijn supermarkt. Er is een zeer hoog passantenverkeer en de winkel kent een goede bereikbaarheid. De winkelruimte is gehuurd.

Aantal medewerkers: 1-5.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29