laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


STRANDPAVILJOEN AAN DE KUST BIJ WESTKAPELLE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58096 03-09-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Aangeboden wordt een fraai strandpaviljoen. In het gebied tussen Westkapelle en Zoutelande, met het enige Zuidenstrand van Nederland, is een bekend recreatie gebied op Walcheren. De dorpen kennen vele toeristische bezoekers, niet alleen vanuit de regio maar uit heel Nederland. Ook de ons omringende landen weten dit gebied te vinden. Achter de duinen bij de duinovergang van dit bedrijf, liggen 4 campings en een bungalowpark.

Dit prachtige bedrijf is gelegen op een schitterende locatie op het unieke Zuidenstrand, aan de rand van dit bekende recreatiegebied. Het betreft hier zeker geen standaard strandpaviljoen. Mede door de uitstraling van dit onlangs gerenoveerde paviljoen, heeft dit strandpaviljoen vele gasten mogen begroeten in de afgelopen tijd, hetgeen resulteert in een mooie omzet. Een van de vele pluspunten is de gratis parkeermogelijkheid nabij de duinen. De inventaris van dit zeer smaakvol ingerichte bedrijf verkeert in uitstekende staat.
Dit object beschikt over een restaurantgedeelte met 55 zitplaatsen en een terras met 120 zitplaatsen. Het betreft hier een jaarbedrijf met zowel een toeristisch als een lokaal gastenbestand.

Vraagprijs pand en inventaris:
€ 520.000,- K.K.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29