laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERNETBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58078 30-08-2013 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Betreft:
De overname van een internetbureau. De activa en activiteiten van deze onderneming worden overgedragen middels een activatransactie.

Reden verkoop:
De onderneming wordt ter overname aangeboden vanwege persoonlijke omstandigheden van de huidige eigenaar; verhuizing naar elders in Nederland.

Profiel onderneming:
Het internetbureau richt zich op het midden- en kleinbedrijf. De onderneming denkt vanuit het klantperspectief. Voor haar klanten een optimaal rendement realiseren uit internetoplossingen is het doel van de onderneming. Hierdoor beschikt de onderneming over een loyaal en (deels) repeterend klantenbestand.

Werknemers:
De onderneming betreft een eenmanszaak zonder werknemers.

Locatie:
De onderneming is gevestigd in de provincie Zeeland en is vrij verhuisbaar.

Financieel:
De jaarlijkse omzet van de onderneming bedraagt circa € 175.000 met een EBITDA van circa 30% (na toekenning van een ondernemersbeloning ad € 75.000 en toerekenen van normale bedrijfskosten). De onderneming kent een lage kostenstructuur.

Opmerkingen:
De onderneming is interessant voor een startende ondernemer (MBI) maar kan ook een interessante aanvulling zijn voor een reclame- of internetbureau die hun marktaandeel willen vergroten. Qua aanvulling op een bestaande portefeuille kan niet alleen gedacht worden in meer van hetzelfde maar juist ook in cross-selling door het aanbieden van andere diensten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29