laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERNATIONALE COMMUNITY €CLASSIC€ HIPHOP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58067 29-08-2013 Dienstverlening Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Onderneming is eigenaar van het meest succesvolle / meest bekende account op een bekend Social Media als het gaat om ‘klassieke’ hiphop (hiphop van ca. 1980 t/m 1999). Met ruim 100.000 volgers en snel groeiend, momenteel tussen de 10 en 15 duizend nieuwe volgers per maand en veel interactie is het account een autoriteit geworden. De tijd is nu om het potentieel te gaan benutten. Verder groeien en uitbreiden naar andere (internet)media. Onder andere een website moet de “outlet” worden waar inkomsten gegenereerd worden. Eerste verkoop is al via andere kanalen gerealiseerd. Door het al aanwezige grote bereik op een bekend Social Media kan direct veel traffic (en verkoop) worden gerealiseerd.

Onderneming bedient haar Social Media publiek op regelmatige basis met relevante content (muziek en andere info over hiphop uit de periode 1980 – 1999). Niemand doet dat op dezelfde manier (qua expertise, relevantie en consistentie) en daarom is niemand zo succesvol. Onderneming bindt een heel specifieke groep volgers aan zich, een gesegmenteerde doelgroep die zich naar verwachting uitstekend leent voor gerichte marketing en verkoop. De ambitie is om de onderneming de absolute autoriteit over klassieke hiphop te maken op het hele internet – dus ook op andere Social Media en op een eigen website. De potentie is er om honderdduizenden mensen per dag mee te bereiken – hetgeen de onderneming een interessant vehicel maakt om substantiële advertentie - en andere inkomsten te genereren.

De gezochte financiering van 100K EUR wordt aangewend voor de ontwikkeling van website / platform / app (met daarachter een goed werkende database). De resterende financiering zal worden aangewend als werkkapitaal.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29