laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KINDERDAGVERBLIJF MET 4 VESTIGINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
58028 20-08-2013 Dienstverlening Kinderdagverblijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Betreft
De overname van een professioneel opgezet en kwalitatief ingericht kinderdagverblijf met 4 vestigingen. De activa en activiteiten van deze organisatie worden overgedragen middels een activatransactie.

Reden verkoop
De onderneming wordt ter overname aangeboden vanwege persoonlijke om-standigheden van de huidige eigenaar.

Profiel onderneming
Het kinderdagverblijf richt zich op zowel baby- als peutergroepen. Door te werken met relatief kleinschalige vestigingen met een vaste bezetting wordt een gemoedelijke sfeer gecreerd waarbij de ouders en kinderen zich thuis voelen.
De vier vestigingen zijn verdeeld over een vijftal goed geoutileerde locaties met de juiste vergunningen.

Werknemers
Het team bestaat uit tien medewerkers voor onbepaalde tijd, 5 medewerkers voor bepaalde tijd en een tiental oproepkrachten. Binnen de organisatie wordt veel aandacht besteed aan scholing en opleiding van de medewerkers, zowel op algemeen gebied als voor specifieke doeleinden (bijvoorbeeld VVE).

Locatie
De onderneming c.q. de vestigingen zijn gevestigd in een grote stad in de Randstad, allen in representatieve huurpanden met relatief korte looptijden.

Financieel
De jaarlijkse omzet van de onderneming bedraagt circa € 1.000.000 met een EBITDA van gemiddeld 15% tot 20%. Qua kosten is nog geen rekening gehouden met vervanging van het management (0,5 FTE) en planning en administratie (1 FTE). Vervangingsinvesteringen voor inventaris worden voor de komende jaren niet verwacht.

Opmerkingen
Het bedrijf kan een meer dan interessante aanvulling zijn voor bestaande kin-derdagverblijven die schaalvergroting zoeken. De onderneming heeft een transparante structuur en de contacten met de ouders lopen met name via de vaste medewerkers, hierdoor is het bedrijf relatief eenvoudig te integreren door de overnemende partij.
Daarnaast biedt het bedrijf potentieel voor MBI-kandidaten die affiniteit hebben met de branche en die middels een bedrijfsovername het zelfstandig ondernemerschap willen bereiken.

Overnamecondities en vervolgprocedure
Bij verdere interesse is een verkoopmemorandum beschikbaar. Van geinteresseerden wordt verwacht dat zij, na ontvangst van het memorandum en na het eventueel verstrekken van aanvullende informatie, allereerst een indicatieve niet-bindende bieding uitbrengen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29