laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WEBSHOP/GROOTHANDEL IN AZIATISCHE COSMETICA

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57985 12-08-2013 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Ontwikkelde webshop inclusief betaalsysteem voor cosmetica inkoop uit Azië voor verkoop via webshop en te realiseren/uitbreiden groothandel in Nederland, Benelux, Europa.

Profiel Onderneming
De verkoop betreft een online beauty en healthcare webshop en richt zich op Aziatische cosmetica en healthcare producten van hoge kwaliteit met natuurlijke ingrediënten zoals planten en vruchten. Azië staat bekend om haar uitgebreide kennis van de natuur. De webshop brengt deze kennis in de vorm van cosmetica en healthcare naar Europa. Tevens kan met de activiteiten de voorzichtig opgestarte groothandelsactiviteiten voor Nederland, Benelux dan wel Europa daadwerkelijk inhoud worden gegeven c.q. aan bij koper bestaande activiteiten worden toegevoegd.
Het bedrijf werkt exclusief samen met twee leveranciers in Zuid-Korea.

Werknemers
Er zijn géén personeelsleden betrokken.

Locatie
De activiteiten zijn thans gevestigd in Noord-Holland. Na verkoop dienen de activiteiten te worden verplaatst naar een andere locatie.

Reden verkoop
Verkoper koopt al 15 jaar in Korea. De activiteiten zijn opgezet om vanuit Nederland in Europa de verkoop van Aziatische cosmetica te exploiteren. Verkoper heeft echter te weinig affiniteit met de cosmetica-branche, daarom is besloten tot verkoop van de betreffende cosmetica activiteiten.

Kandidaten
Aan geïnteresseerde kandidaten wordt gevraagd te reageren met een zo uitgebreid mogelijke motivatie. Mede op basis daarvan zullen de reacties worden verwerkt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29