laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UW EIGEN SCHADEHERSTELBEDRIJF O.B.V. FRANCHISE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57984 12-08-2013 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever, een wereldwijde, succesvolle franchiseformule gespecialiseerd in het cosmetisch herstel van carrosserie en interieur van auto's, biedt ter overname een franchise aan gelegen in de kop van Noord-Holland.

Als franchisenemer/ specialist biedt u uw klant een complete service die minder tijd in beslag neemt en goedkoper is dan de traditionele schadeherstelbedrijf.

U biedt uw diensten aan dealerbedrijven, universele bedrijven, leasemaatschappijen, fleetowners, verhuurbedrijven en niet in de laatste plaats particulieren. Als specialist gaat u met een volledig uitgeruste bus naar uw klanten toe en voert u op locatie de herstelwerkzaamheden uit.

Na een gedegen interne opleiding van c.a. 6 weken bent u in staat om de aangeboden diensten kwalitatief goed uit te kunnen voeren. Van de franchisegever zult u tevens de nodige ondersteuning mogen verwachten om ook in commercieel opzicht professioneel een gezonde exploitatie te verkrijgen en te behouden.

Wij zijn op zoek naar gedreven en gemotiveerde franchiseondernemers die een dergelijke uitdaging ambiëren. U bent representatief, ondernemend en beschikt over een hands-on mentaliteit en u heeft de mogelijkheid in financieel opzicht te investeren, dan komen wij graag met u in contact. Wij zullen u dan uitgebreid over de mogelijkheden informeren, ook in een persoonlijk gesprek.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29