laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOTEL TE MAASTRICHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57907 30-07-2013 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.

omschrijving

Het karakteristieke pand waarin het hotel-restaurant is gevestigd, dateert uit 1642. Het was derhalve stille getuige van tal van gebeurtenissen in het roemruchte verleden van de stad; van de belegering door ‘Zonnekoning' Lodewijk XIV tot de Belgische opstand. Het verleden wordt bij dit hotel gekoesterd. En terecht. Houten vloeren, geornamenteerde plafonds, blokkozijnen in mergel en een schoorsteenmantel in meerkleurig Belgisch marmer; ze geven het hotel de gratie die hoort bij een stad als Maastricht. Het hotel, geopend in 1999, laat zich omschrijven als stijlvol met ingetogen luxe. De centrale ligging in het centrum maakt het hotel tot een ideale uitvalsbasis voor een verkenning van Neerlands zuidelijkste stad.

Hotelkamers
De 15 luxe rookvrije hotelkamers zijn verdeeld over de 3 etages van een mooi en statig pand uit het begin (± 1642) van de 17e eeuw. Enkele kamers zijn gelegen aan de rustige sfeervolle binnentuin aan de achterzijde. In het hoofdgebouw is een lift aanwezig.
De voorzieningen betreffen individueel regelbare airconditioning, satelliet-televisie, minibar, kamerkluisje, broekenpers, strijkvoorziening, telefoon met wekmogelijkheid, wireless broadband internet (Wifi), schrijftafel, zitgelegenheid en gratis Nespresso koffie/thee service. Alle badkamers zijn luxe uitgevoerd met roze marmer en bieden een bad met douche, toilet, haarföhn en gastbenodigdheden.

Het onroerend goed wordt zowel te koop als te huur aangeboden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29