laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNER OOST-NEDERLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57892 26-07-2013 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. n.o.t.k. B.V.

omschrijving

Unieke participatie mogelijkheid in Oost-Nederland.

In verband met marktpotentie en groei ambitie zoekt landelijk opererende organisatie een ondernemende partner. De partner treedt, op basis van gelijkwaardigheid, toe tot een recent in Oost-Nederland gestarte vestiging.

De organisatie richt zich op de ondersteuning van de ambitieuze MKB ondernemer, maar ook bedrijfsbemiddeling, financieringsproblematiek en actieve participatie in projecten behoren tot de mogelijkheden. Achter de organisatie staat een participatie maatschappij, waardoor kapitaal voor de ondernemer toegankelijk wordt, buiten het bancaire traject om.

Sámen ondernemen is het motto. Hiermee vormt de organisatie het externe MT voor de kleine- tot middelgrote MKB onderneming. Een onderscheidend crisisbestendig concept.

Een unieke kans voor de ondernemer die zijn/haar bedrijfsactiviteiten heeft beëindigd en kennis, ervaring en netwerk breed wil inzetten. Of voor mensen uit het hogere management, die hetzelfde voorstaan.

Regio: Oost-Nederland

Indicatievraagprijs: E.V. vereist Euro 50.000,-


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29