laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TIJDELIJK KAPITAAL GEVRAAGD VOOR ICT BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57855 22-07-2013 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Tijdelijke financiering van € 100.000 gevraagd voor de opstart van adviesconcept tussen zorgverzekeringen.

ICT bedrijf, gespecialiseerd in informatiesystemen voor de zorg, introduceert in september 2013 een totaal zorgverzekering adviesconcept ten behoeve van assurantietussenpersonen in Nederland.

Het adviesconcept is een nieuw vergelijkingssysteem tussen zorgverzekeringen waarmee de assurantietussenpersoon zijn positie als onafhankelijk deskundige volledig kan waarmaken c.q. versterken.

Het systeem, waar circa 2,5 jaar aan is gewerkt, speelt in op de veranderende zorgmarkt en kent een aantal unieke kenmerken en is daarmee het meest geavanceerde vergelijkingssysteem in de markt.

De configuratiemogelijkheden zijn optimaal. Assurantietussenpersonen kunnen hiermee de concurrentie met online-vergelijkers, zoals Independer, moeiteloos aan.

Binnen het concept valt ook een volledige fulfilment oplossing voor assurantietussenpersonen die niet of nauwelijks iets doen in zorgverzekeringen, maar toch hun klanten optimaal wensen te adviseren.
Twee grote marktpartijen in de verzekeringswereld hebben inmiddels de toezegging gedaan mee te investeren. Dit geeft deze marktpartijen de mogelijkheid hun eigen relaties (assurantietussenpersonen) als eerste partij in Nederland het adviesconcept aan te bieden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29