laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL IN STROOIZOUT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57851 17-07-2013 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 Eenmanszaak

omschrijving

Anoniem Profiel:

Bedrijf te koop aangeboden:

Groothandel in Strooizout

Info bedrijf
Eenmansbedrijf. Groothandel in strooizouten en strooimaterialen t.b.v gladheidsbestrijding, zoals calcium chloride, magnesium chloride, ureum, dooikorrels, pekelwater, zoutoplossingen, zand, grit, grind, lavagranulaat enz. Overwegend zakgoed, tevens silotrucks en big bags.

Locatie
Locatie is niet belangrijk voor deze handel. Het is niet nodig relaties te bezoeken; het gaat om inkoop en verkoop vanaf de werkplek. Zorgvuldig omgaan met Duitse relaties alsmede snel en adequaat handelen zijn essentieel.

Omvang
Geen werknemers; eenmansbedrijf.
De omzet in Duitsland bedraagt 2 tot 4 ton per winter. De omzet is afhankelijk van het weer. De bruto marge bedraagt ca 15% van de omzet.
Nauwelijks overhead.

Afzet
Aangeboden wordt de portefeuille Duitse markt. Zakelijke opdrachtgevers, semioverheid, facilitaire bedrijven, doorverkopers, industriecomplexen.
Ca 150 afnemers plus een enorm potentieel aan klanten dat nog niet bewerkt is.

Bijzonderheden
Zeer ruime mogelijkheden om de omzet te verhogen zonder investeringen. Verkoper zal koper zorgvuldig en desgewenst gedurende meerdere winterse perioden begeleiden in deze materie, zoals de inkoop wereldwijd, de logistieke informatie en verkoop.

Verkoper heeft een aanzienlijke voorraad strooizout in depot in Aken, Erfurt, Essen, Koblenz, Augsburg, Berlijn welke voorraad hij in goed overleg ter beschikking stelt aan koper zonder depot- en rentekosten te berekenen. Hierdoor kan de koper een aanzienlijk deel van de koopprijs van het bedrijf terugverdienen zonder vooraf te investeren.

Activatransactie
De totaalprijs van deze in- en verkoopportefeuille voor Duitsland is gesteld op € 148.000,- exclusief de genoemde voorraad strooizout van verkoper.

Heeft u interesse reageer dan op dit profiel en wij nemen contact met u op.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29