laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MEDITERRAAN RESTAURANT EN WIJNBAR IN OVERIJSSEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57826 09-07-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Bij binnenkomst treft men direct de prominente gouden bar met twee, in het oog springende, glazen klimaatkasten. De wijnbar bevat meer dan 120 verschillende wijnen.

Het restaurant bestaat uit twee verschillende gedeelten. Aan de rechterzijde zijn, in het restaurant, ongeveer 38 zitplaatsen. De open keuken is aan de linkerzijde gelegen, hier zijn tevens 12 prominente zitplaatsen. Achter de keuken bevindt zich de spoelkeuken. De keuken is volledig gerealiseerd in de sfeer en de stijl van het restaurant. Tevens beschikt het bedrijf aan de voorzijde over een groot terras met omstreeks 120 zitplaatsen wat nu enkel, bij mooi weer, voor diner geopend is.

Dit unieke restaurant combineert de mediterrane keuken met invloeden uit het midden oosten. Er staan ongeveer 16 gerechten op de kaart. Alle gerechten zijn even groot (voorgerechtportie) en even duur, tevens is er de mogelijkheid om bij elk gerecht een bijpassende wijn te bestellen. Er is gebruik gemaakt van warme kleuren en authentieke mediterrane en oosterse elementen.

Deze locatie leent zich uitstekend voor de huidige exploitatie, maar, mede door de bereikbaarheid, ligging van het terras en uniekheid van het pand zijn alternatieven mogelijk.

Kortom één van de meest spraakmakende restaurants van Overijssel met enorme toekomstmogelijkheden.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29