laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LUXUEUS HOTEL IN TOERISTISCH HART VAN DRENTHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57823 09-07-2013 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

Het betreft een compleet horecabedrijf waar zowel de toeristische gast als de zakelijke en particuliere gast aan zijn trekken komt. In de keuken wordt op zeer hoogstaand niveau gekookt, en is mede daardoor vermaard in de wijde omgeving.

Het bedrijf is gelegen op één van de prominente toeristische regio’s van Drenthe. Door de ligging is het hotel zeer in trek bij toeristen, maar door de strategische ligging nabij een drukke provinciale weg, wordt het bedrijf eveneens bezocht door zakelijke gasten uit de omgeving.

Het object is verdeeld over meerdere percelen en gebouwen. De verkoop omvat het bedrijfsonroerend goed, alsmede de in het bedrijfspand gevoerde exploitatie. Tevens wordt er een royale bedrijfswoning verkocht.

Door de omvang van het bedrijf, leent deze locatie zich uitstekend voor een ondernemerspaar maar het is ook uitermate geschikt voor een kleinschalige keten. Het gebouw en het perceel laten op technische grond nog uitbreidingen toe. Tevens is er nog voldoende ruimte voor de nieuwe ondernemers om door te groeien in zowel doelgroep als assortiment.

Kortom een goed onderhouden hotel met veel potentie!

Vraagprijs: Op aanvraag
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29