laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE IN DE ZORG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57819 08-07-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever biedt een totaalpakket van wonen, dienstverlening en zorg aan in de vorm van woonvormen voor ouderen. Zij verzekert haar klanten van wooncomfort, professionele dienstverlening en persoonlijke zorg op maat, wat er ook gebeurd.

Bewoners betalen een vaste bijdrage per maand betalen voor het wonen, de dienstverlening en de extra zorgvoorzieningen die de formule standaard aanbiedt. De zorg die zij levert bovenop het wonen die per persoon per moment kan verschillen, wordt geregeld door de AWBZ en de WMO (De Algemene Wet Bijzonder Ziektekosten en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning), al dan niet in natura of in de vorm van een PGB (Persoonsgebonden Budget).

De huizen worden geleid door zorgondernemer(s). Samen zorgen zij er voor dat de bewoners het aan niets onderbreekt. Omdat het huis hun bedrijf is zijn zij ook het aanspreekpunt voor alle zaken die te maken hebben met het leven en welzijn van de bewoners. Een zorgondernemer is een eerste klas manager met verstand van zorg en bedrijfsvoering. Is medische zorg of therapie noodzakelijk dan zorgt de zorgondernemer dat er een arts of een therapeut wordt geconsulteerd.

De formule zit in een portfolio van een fomulehuis dat zich vooral richt op zorg en zorg gerelateerde producten. De organisatie is o.a. aangesloten bij de NeVeP.

De ideale kandidaat franchisenemer is, een relatiebouwer die goed kan luisteren klantgericht is en graag in een netwerk actief is. Het potentieel is groot, het risico beperkt en de zorg is een markt die nauwelijks conjunctuurgevoelig is. Er is sprake is van relatief lage opstartkosten. Desondanks zijn er voldoende financiële middelen nodig om de aanloopkosten van uw onderneming te kunnen financieren. Hoewel het concept enkele jaren succesvol is, is er wel sprake van een jonge franchise. Een (startende) ondernemer moet dit element van pionieren als een meerwaarde zien.
De formule levert, mits goed ingezet, een prima rendement. Vanzelfsprekend zijn er geen garanties. ‘Het is geen ondernemen zonder nieten’. Ondanks alle inspanningen van de franchisegever blijft het gaan om de vaardigheden van jou als individuele ondernemer. Graag komen we met je in contact als je durf, doorzettingsvermogen en een ondernemersgeest hebt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29