laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MASTER FRANCHISE OP GEBIED VAN ZWEMADVIES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57818 08-07-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De formule die wij vertegenwoordigen is in haar thuismarkt marktleider als het gaat om het aanbieden van zwemles voor baby’s en peuters. De leraren die verbonden zijn aan deze formule worden gezien als de absolute top in hun vakgebied, de formule begeleid zwembaden om kwaliteit en samenwerking te verhogen, het curriculum is samen met wetenschappers ontwikkeld en de ondersteunende materialen zijn uitgegroeid tot verkoop succes bij klanten en niet klanten.

Net zo relevant is de ondersteuning voor franchisenemers. Elementen als back-office, training, 1e lijns business advies, marketing, lokaal netwerken etc. maken dat de franchisenemers zich kunnen richten op hun kernactiviteit en groei.

Ouders willen het beste voor hun kinderen, de toekomt van schoolzwemmen staat onder druk, zwembaden zijn driftig op zoek naar extra inkomsten, van huis uit is Nederland een zwemland en er is nog geen landelijke professionele aanbieder op dit niveau. Kortom de markt is gunstig.

Als Master franchisenemer zult u kunnen beschikken over een uiterst professionele formule, markonderzoek, kennis en vooral ondersteuning. Als ondernemer beschikt u naast financiële middelen om uw bedrijf op te starten toch vooral over de zorgzaamheid die past bij het product, de formule en de ambitie om consistent aan de opbouw van het merk te werken.
De formule heeft een sterke ‘googleachtige’ bedrijfscultuur.

Om succesvol te kunnen zijn moet u kunnen gedijen in een omgeving die commercieel en tegelijkertijd creatief is. U moet passen in een cultuur die effectiviteit combineert met het vermogen om mensen te laten groeien. Een match met de bedrijfscultuur is derhalve een randvoorwaarde.
De master franchisenemer die wij zoeken ziet veel terug van de organisatie; een strakke formele die effectiviteit paart met ruimte, creativiteit en ondernemerschap. Als u die jonge dynamische ondernemer bent die zich aangesproken voelt door de tekst dan komen wij graag met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29