laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MASTER FRANCHISE VOOR DESINFECTIEFORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57817 08-07-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Als criterium voor onze (buitenlandse) opdrachtgever hanteren wij twee uitgangspunten. De formule moet goed zijn maar ook de franchisegever moet een professional zijn. Naar onze mening komen in dit product beide samen.
De franchisegever is een jonge organisatie die zich laat bijstaat door één van de grootste franchise consultants in de UK. Zij hebben op hun beurt onze onderneming ingeschakeld.

Het product van onze opdrachtgever is een systeem dat materialen, los en vast voor vrijwel 100% bacterie en virusvrij kan maken. Dat maakt het product geschikt voor de complete gezondheidszorg (ouderen-, zieken- en verpleeghuizen) maar ook horeca, welness, kantoren etc.

Doormiddel van zelfstandig ondernemers ‘man in a van’ wordt het product geleverd. Het product wordt geleverd als een dienst (desinfectie) en daarmee is de toegevoegde waarde hoog. Hoewel de ondernemer vanzelfsprekend ook verdiend op de grondstoffen zit de kracht in de service en persoonlijk contact. Desondanks is het denkbaar dat de Master franchisenemer het product selectief in (sub) licentie geeft aan schoonmaakbedrijven, die e.e.a. als separaat merk voeren.

De eisen die de maatschappij stelt aan veiligheid en hygiëne zijn hoger dan ooit. Tegelijkertijd worden er zaken gevraagd als efficiency en effectiviteit. Deze formule brengt beide samen.

Zoals gezegd, het is een jonge formule met een hoog professioneel gehalte. De ondernemer die wij daarbij zoeken is dat ook. U begint eerst uw eigen pilot en groeit daarna (zo snel mogelijk) uit naar een niveau waarbij u volume paart aan slagkracht. U achtergrond wordt vooral gekenmerkt door ondernemerschap, durf, het vermogen beslissingen te nemen en ambitie.
Affiniteit met de branche is van belang. Ervaring is dat niet hoewel het hebben van een relevant netwerk uw start zeker zal kunnen versterken.

Als u die jonge dynamische ondernemer bent die zich aangesproken voelt door de tekst dan komen wij graag met u in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29