laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MODERNE RETAIL FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57816 08-07-2013 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever produceert en verkoopt unieke sierraden. De producten van deze formule voorzien iedere vrouw van amoureuze uitstraling. Het heeft een luxe beleving die vooral de vrouwelijke klant tevreden stelt. De producten zijn uniek omdat er geen twee van elk product zijn. De klant heeft dus een sieraad dat niemand anders heeft. Er wordt o.a. gebruik gemaakt met de materialen van Swarovski. Met dit merk zijn ook distributie en afspraken gemaakt en ook mag van de merknaam gebruik worden gemaakt. De formule heeft verkooppunten in ruim 60 landen, bouwt aan organisaties in het Midden Oosten en de Verenigde Staten. Onlangs werd ook de eerste vestiging in Nederland geopend.

De franchisegever biedt een unieke formule die op beperkt oppervlak (minder dan 60m2) rendabel is. De sieraden, winkeldesign, de ondersteuning en vooral de ambities maken de formule geschikt om snel mee te groeien. Het benodigde start kapitaal, is beperkt, de marges en potentie zijn dat niet.
Voor de formule zijn wij op zoek naar ondernemers die graag deel uit willen maken van de groei in Nederland. Als jij affiniteit hebt met de eerder genoemde producten, actief wilt zijn in detailhandel en voor een zakelijke instelling combineert met hoge kwaliteitsnormen dan is deze franchise een interessante optie.

Zelfstandigheid, aandacht voor detail, de durf om anders te zijn en vooral ondernemerschap zijn begrippen die de ideale kandidaat kenmerken. Als je je in dit profiel herkent dan komen we graag met je in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29