laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZAKELIJKE REIZEN OP MAAT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57814 08-07-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Acquisitie en reizen gaan voor exporterend MKB hand in hand. Ondanks de recessie gaat het dus goed met onze opdrachtgever. Zij zijn een franchiseorganisatie die het MKB adviseert en ondersteunt op het gebied van reizen.

Klanten zijn door de ondersteuning van de franchisenemers van deze formule in staat om de kosten te verlagen, reisbudget voorspelbaar te maken en meer tijd over te laten voor de kernactiviteit. Geholpen door de internationale ervaring en de schaalgrootte (750 vestingen wereldwijd) zijn de franchisenemers succesvol.

De franchisenemers zijn gedreven salesmensen. De kracht van het concept zit in het feit dat nieuwe franchisenemers zich direct kunnen richten op de expansie van hun bedrijf. Door de focus op groei zijn zij in staat om net zo effectief in hun regio te zijn als de bestaande ondernemers. Omdat er al snel sprake is van een klein team is het kunnen leidinggeven dus uiterst relevant. Dat geldt eveneens voor het vermogen te functioneren in een netwerk en zelfstandigheid. Reisbranche ervaring in niet nodig maar affiniteit vanzelfsprekend wel.

Het rendement is prima. Je moet als kandidaat over voldoende financiële middelen beschikken om de aanloopkosten van zijn onderneming te kunnen financieren. Het is de ideale omgeving voor een ondernemer (ZZP’er) die op zoek is naar een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.

De franchise biedt naast een sterke formule vooral een efficiënte, doelgerichte ondernemerscultuur waarin mensen, klanten en medewerkers centraal staan.

Mocht deze summiere omschrijving u aanspreken en u denkt in het profiel te passen dan investeren wij graag in een gesprek.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29