laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MEXICAN FOOD FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57813 08-07-2013 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Deze formule is succesvol in diverse landen w.o. Luxemburg, de Emiraten, Kuwait, Indonesië & de VS. In België nadert de exploitatie zijn 20e vestiging. Ook in andere landen van Europa krijgt de formule voet aan de grond.

In Nederland is de eerste vestiging geopend en succesvol. Doel is om nu ook verder te groeien in Nederland. Wij zijn op zoek naar ondernemers die starten met één restaurant maar bij succes doorgroeien naar meerdere vestigingen.

De ondersteuning die primair vanuit België zal gebeuren is er op gericht u te helpen snel te komen tot voldoende volume en schaalgrootte.
De formule wordt gekenmerkt door een aantrekkelijk investeringsniveau, dito marges en eenvoud van operations. De trend naar Mexican Food, het professionalisme en de ervaring maken dat er een uitdagend scenario is vastgesteld voor de expansie op de Nederlandse markt.

De formule heeft dus groeipotentieel en een bewezen concept. Voor deze formule zijn wij op zoek naar échte ondernemers die voor zichzelf een actieve rol zien weggelegd in de dagelijkse operatie. Het potentiële rendement en groeimogelijkheden zijn interessant genoeg om een nadere kennismaking te rechtvaardigen.

Graag komen wij in contact met ondernemers die enthousiast kunnen worden over deze formule. Vanzelfsprekend moet u over eigen geld beschikken wij kunnen u daarnaast helpen aan contacten om bij aanvullende financiering te ondersteunen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29