laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


5 LEVENSLOOP BESTENDIGE KAVELS + PRAKTIJKRUIMTE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57799 04-07-2013 Bedrijfsruimten Beleggingspand
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Limburg Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 300.000 - € 400.000 N.v.t.

omschrijving

Te midden van wat ook wel “de Tuin van het Heuvelland” wordt genoemd ligt het dorpje Slenaken. Het schilderachtige dorpje waar de rivier de Gulp zo bochtig doorheen stroomt, heeft de meeste vakwerkhuizen en is niet voor niets een geliefde trekpleister voor toeristen. Een omgeving die met de wisseling van de jaargetijden steeds weer weet te verbazen.

In het dorpje Slenaken aan de Gulp zijn drie bouwkavels te koop voor vijf levensloopbestendige woningen én een praktijkruimte. Door een landschappelijke inpassing van de gebouwen is het uitzicht op de Gulp vanaf de kavels prachtig. De nieuw te bouwen woningen met ieder ± 125 m2 woonoppervlak, zijn er op voorzien om gelijkvloers te kunnen wonen met daarbij de mogelijkheid om de verdieping bijvoorbeeld in te richten als hobby- of gastenkamers. De praktijkruimte zal direct ondersteunend zijn aan de vijf woningen en de nabije omgeving. Een omgeving die met de wisseling van de jaargetijden steeds weer weet te verbazen.

Wij zijn op zoek naar een partij die deze bijzondere kans wil aangrijpen. Juist vanwege de omvang alsmede het feit dat het planologisch traject volledig is doorlopen, biedt dit project kansen voor zowel particuliere- als professionele ontwikkelaars.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29