laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTRODUCTIE HR-ANALYTICS SOFTWARE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57764 26-06-2013 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Betreft een financieringsbehoefte van een internationele professionele onderneming welke Talent management en HR-analytics software levert om HR processen binnen organisaties te stroomlijnen en werkgerelateerd gedrag te voorspellen. De web applicatie wordt aangeboden als PAAS en DAAS model zodat het is te integreren met applicaties van andere organisaties.

Voor de marktintroductie en het doorontwikkelen is een investering nodig van € 400.000. Een derde partij heeft € 100.000 toegezegd als achtergestelde lening indien de resterende financiering ad € 300.000 gerealiseerd wordt.

Huidige organisatie bestaat uit 1 directeur en een ICT organisatie welke met 3 fte werkt aan de ontwikkeling en productie van nieuwe modules voor de applicatie.

Europese business-to-business markt. De focus ligt op organisaties met relatief hoge arbeidskosten en een omvang tussen de 100 en 5000 medewerkers. De branches waar de onderneming zich vooralsnog op richt is de zakelijke dienstverlening, handel & industrie, ICT, financiële dienstverlening en de publieke sector.

Nadere informatie/executive summary business plan is na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst te verkrijgen


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29