laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DUURZAAM ISOLATIEMATERIAAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57760 25-06-2013 Groothandel Groothandel in algemene textiel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Onderneming wil onbruikbaar textiel gaan verwerken tot bruikbare producten en heeft daarbij als belangrijkste ambitie om duurzaam isolatiemateriaal op de markt te brengen, dat qua kwaliteit en prijs aantrekkelijk is voor consument en verwerkende bouwondernemingen. De activiteiten van de onderneming beginnen in Nederland, maar zijn uit te breiden naar Europa.

Het plan is volledig ontwikkeld, inclusief machinepark en volledige personele bezetting.

De gezochte financiering van 350K EUR zal worden aangewend voor de opstart van de fabriek inclusief machines (lease), huur van het pand en personeelskosten. Men verwacht na financiering binnen 10 weken productie te draaien en omzet te realiseren. Er bestaat een reële kans dat het productieproces patent mogelijkheden zal bieden. Naast isolatiemateriaal kan het onbruikbare textiel tot diverse andere bruikbare producten worden ontwikkeld, zoals onder andere verhuisdekens. Op 30 januari 2014 is er een intentieverklaring getekend met een investeerder, die niet actief betrokken zal zijn bij de onderneming, voor 50% van de kapitaalbehoefte (175.000 Euro), onder voorbehoud van financiële commitment van een investeerder die het restant voor zijn rekening neemt en een actieve rol neemt in het management. Management buy in kandidaten (MBI) kunnen ook reageren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29