laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ICT DETACHEERDER ZOEKT INVESTEERDER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57758 25-06-2013 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een investeerder in een bedrijf actief in de detachering voor de ICT-branche, later voor meerdere branches.

Het gaat om een jong, bestaand bedrijf in detachering voor onder meer de ICT-branche. Met een nieuw ontwikkelde software heeft zij een unieke matching methodiek in handen waarmee de markt voor ICT flexwerkers volledig transparant wordt qua tarieven met handhaving van een persoonlijk contact. Deze software wordt reeds succesvol toegepast bij werving en selectie van werknemers door toonaangevende bedrijven. Door het inzetten hiervan voor de ZZP-markt zal een revolutie ontketend kunnen worden in de markt van arbeidsbemiddeling voor flexkrachten. Matching percentage gaat hierdoor significant omhoog.

Gezocht wordt een investeerder die met name door het ter beschikking stellen van financiële middelen wil helpen het business concept met de nieuwe software succesvol te implementeren. Met huidige bemiddeling van flexwerkers, zonder ontwikkelde software, is er een omzet van € 1 mio via aansprekende relaties. Na de introductie in de ICT-branche, is het doel om nog 3 grote potentiële branches te gaan bewerken. Investeringsbehoefte in eerste termijn circa € 500K.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29