laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INNOVATIEF ONTWIKKELINGS-SYSTEEM VOOR LADDERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57744 21-06-2013 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Onderneming heeft een wereldwijd gepatenteerd levelling systeem ontwikkeld voor het veilig afstellen van ladders op alle mogelijke ongelijke oppervlakten. In de toekomst zal het levelling systeem ook gebruikt worden voor andere toepassingen. Een bekende Nederlandse producent zal de ladders gaan produceren.

De gezochte financiering vanaf 250K EUR zal worden aangewend voor het opbouwen van een omvattend internationaal distributienetwerk en het herschikken van de aandelenverhoudingen tussen de huidige aandeelhouders/investeerders en de nieuwe investeerder(s). Vanaf oktober 2013 wordt de eerste omzet verwacht.

Onderneming heeft als ambitie om haar gepatenteerde systeem wereldwijd te vermarkten. Dit kan zijn door verkoop aan tussenhandel, eindgebruiker (via internet), maar ook onder licentie. Verder heeft de onderneming de ambitie om haar systeem ook geschikt te maken voor andere toepassingen dan ladders (waaronder terrastafels).

Onderneming heeft de verwachting succesvol te zijn omdat veiligheid en snelheid in de klimmaterialenwereld steeds belangrijker wordt. Onderneming heeft inmiddels toezeggingen van 150 groothandelsbedrijven die hebben aangegeven de ladder in het assortiment op te gaan nemen. Daarnaast is er concrete belangstelling uit diverse West-Europese landen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29