laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT ONDER DE ROOK VAN ROTTERDAM.

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57733 19-06-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Dit familierestaurant ( ruim 16 jaar) heeft zijn sporen dik verdient. De huidige eigenaar wil van zijn oude dag gaan genieten en geeft graag het (stokje) horecabedrijf door aan een jonger horecadier. Dit geweldige restaurant ligt aan de rand van de A16 en onder de rook van Rotterdam in de gemeente Hendrik Ido Ambacht.
Met zo'n 60 zitplaatsen en een gezellige bar, waar ongeveer 16 gasten kunnen plaatsnemen, is menige gast voor en/of na het diner blijven borrelen. Het bijzondere aan deze locatie is de ruime serre welke door de vele ramen de gasten uitnodigt om gezellig te dineren. Wat betreft de ruime bar, hier wordt vooraf het diner regelmatig gebruik van gemaakt en ligt omdat deze in een aparte aansluitende ruimte is niet storend voor de andere restaurantgasten De ruime keuken en opslag zorgen ervoor dat de kok(s) zich kunnen uitleven.
Momenteel is vanwege de leeftijd het restaurant beperkt open. De openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag om 17.00 uur tot de laatste gasten weggaan. (soms ca. 24.00 uur)
De huidige ondernemer heeft niet meer de behoefte om het restaurant met de lunch open te doen. Het horecapand met woning en de bedrijfsexploitatie is in zijn geheel te koop.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29