laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CAFé RESTAURANT OP UNIEKE LOCATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57723 23-07-2013 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Aangeboden wordt dit café- restaurant welke ligt aan de splitsing van rivier de Merwede en de Noord, dicht bij het centrum van Dordrecht. Deze geweldige locatie ligt aan de Merwekade een heeft een zeer groot terras wat op de splitsing van de rivieren uitkijkt.

Het dagelijkse waterverkeer en de waterboot, welke een aanlegsteiger heeft recht tegenover (eet)café, zorgen dat er elke dag wat te beleven of te bezichtigen is. Het uitzicht op deze unieke locatie is meer dan geweldig, dit komt omdat er aan de rivierkant hoge ramen over de volle lengte van het pand zijn gesitueerd.

Bij binnenkomst zie je gelijk het schitterende uitzicht over de rivieren. De wat hoger gelegen bar zorgt dat je een afscheiding krijgt tussen het eetgedeelte en de bar. De grote keuken ligt aan de achterzijde en is praktisch ingericht. Het grote terras wat voor de entree ligt is d.m.v. van de zijpui gemakkelijk te bereiken en licht rondom geheel vrij, wat resulteert in een geweldig uitzicht over de rivieren en de aanlegsteiger van de waterbus.

Dit unieke café – restaurant is op dit moment op maandag gesloten en is de rest van de week vanaf 12.00 uur geopend tot ongeveer 21.00 uur. Voor een ondernemers echtpaar is dit de ideale mogelijkheid om dit geweldige en goed lopende horecabedrijf over te nemen.

De huidige directeur / eigenaar is na 21 jaar toe aan een andere uitdaging en wil iets nieuws in de horeca beginnen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29