laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INCASSOBUREAU ZOEKT FRANCHISENEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57716 17-06-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Voor een franchise Incassobureau zijn wij op zoek naar nieuwe franchisenemers.

Deze formule is een toonaangevende professionele creditmanagement organisatie die nationaal en internationaal, alle werkzaamheden verricht van minnelijke- en gerechtelijke incasso tot en met executie. De franchiseorganisatie is van oorsprong Nederlands, maar is inmiddels ook actief in Duitsland. Doel is om verder door te groeien binnen Europa.

Het instappen in de franchiseformule van deze formule betekent dat u kiest voor een stevig professioneel en sterk groeiend netwerk van incassospecialisten. Deskundigen die ook uw markt en kennis zullen verbreden en u nieuwe kansen en mogelijkheden bieden.

Voor de franchisenemers in de grotere steden is er een mogelijkheid om in hun exclusieve gebied delen te subfranchisen. U vermindert hiermee uw ondernemersrisico en maakt volledig gebruik van uw gebied.

Indien u geïnteresseerd bent kan ik u volkomen vrijblijvend nadere informatie toezenden. In een latere fase kunt u natuurlijk ook inzicht krijgen in alle financiële gegevens.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29