laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BUNGALOW-/ZORGONTWIKKELING IN ZUIDWEST DRENTHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57690 12-06-2013 Horeca en Recreatie Kampeer- en bungalowbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 1.000.000 - € 2.500.000 B.V.

omschrijving

Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden de bungalowontwikkeling in de omgeving Drenthe.

Het aangebodene is werkelijk uniek gelegen, direct aan het Nationaal Park Dwingelderveld en nabij het dorp Ruinen, hetgeen door de gemeente De Wolden aangemerkt is als ontwikkelingsgebied voor “de poort naar het Nationale Park”.

Het Nationaal Park Dwingelderveld is het grootste aaneengesloten natte heidegebied van ons land (en van West-Europa). Dit natuurgebied heeft een totale oppervlakte van maar liefst 3.700 hectare. Hierin zijn vele kilometers aan fiets- en wandelpaden te vinden. Tevens liggen er met borden gemarkeerde ruiter- en menroutes in het gebied (met een totale lengte van 57 kilometer). Het park is aangewezen als Natura 2000-gebied (een Europees netwerk van beschermde natuurgebieden op het grondgebied van de lidstaten van de Europese Unie).

De aangebodene is gelegen op circa 8,4 hectare eigen grond en bevindt zich direct nabij de woonplaats Ruinen. Op circa 6,7 hectare hiervan mogen bungalows gerealiseerd worden, waarbij de maximale oppervlakte (inclusief bijgebouw) 80 m² bedraagt. Er is door de gemeente geen maximum aantal recreatieverblijven bepaald. Er dient onder andere wel rekening gehouden te worden met de onderlinge afstand tussen de bungalows. Het terrein bestaat uit 2 delen, waartussen zich circa 1,7 hectare bos bevindt (recreatief medegebruik toegestaan).

NB. De ontwikkeling is mogelijk ook interessant als zorgobject (eventueel in combinatie met recreatie). Naast het aangebodene bevindt zich een camping met zwembad (er zijn concrete plannen om hier een overdekt zwembad te realiseren). Direct naast het campinggedeelte bevindt zich de molen “de Zaandplatte”, verder een voederplaats voor schapen en het bezoekerscentrum Dwingelderveld.

Vraagprijs € 1.200.000,-- k.k. Benodigd eigen vermogen circa € 800.000,--. Banken zijn doorgaans maar bereid om tot maximaal 50% van de aankoopsom te financieren! Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29