laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


OPLEIDINGSPROGRAMMA ZORG (MEDISCH SPECIALISTEN)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57683 07-06-2013 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 300.000 - € 400.000 B.V.

omschrijving

Het betreft een bedrijf dat zich specialiseert in opleidingen voor medisch specialisten en artsen in opleiding tot specialist. Op dit moment zijn diverse modulen ontwikkeld, die tevens voor artsen accreditatiepunten opleveren. De modulen focusses met name op algemene gedragsgerelateerde competenties als communiceren, samenwerken, organiseren en leidinggeven. Samen met professionele en ervaren coaches en trainers die gespecialiseerd zijn in de medische sector.

De onderneming speelt in op veranderende omstandigheden binnen het domein van medisch specialisten. In het Kaderbesluit van 11 mei 2009 is door het Centraal College Medisch Specialismen besloten dat er nieuwe algemene eisen verbonden worden aan de opleiding van medisch specialisten. Het accent dient meer te gaan liggen op vaardigheden en competenties. De laatste jaren is er veel kritiek geweest op de manier van communiceren en samenwerken tussen medisch specialisten. In de media zijn de afgelopen maanden tal van voorbeelden opgedoken, waaruit blijkt dat medisch specialisten onvoldoende gedragsgerelateerde competenties bezitten. De onderneming heeft hiervoor een programma ontwikkeld, dat eerder al met succes gebruikt is in de wereld van ingenieurs.

Behalve de modulen voor artsen, heeft de onderneming tevens een programma ontwikkeld voor artsen in opleiding tot specialist. In dit programma worden veelbelovende AIOS gedurende drie jaar gevolgd, begeleid en getraind. Er zijn vaste individuele en groepsgebonden componenten in dit programma, waarbij de onderneming zich niet bemoeit met de medisch-specifieke opleiding. Om de samenhang echter te optimaliseren, is er ook een module ontwikkeld voor de artsopleiders. Er start in 2013 in het een ziekenhuis in Amsterdam een pilot van 6 maanden met 6 artsen en 11 AIOS. Dit is uniek en nooit eerder vertoond. Er wordt vanuit een tweetal organisaties mee beoordeeld op de kwaliteit in deze pilot.

De onderneming is op zoek naar EUR 350.000,-. Dit bedrag zal gebruikt worden om de onderneming te ondersteunen en het concept van de onderneming verder uit te rollen. 2014 zal het jaar moeten worden waarin de onderneming markt gaat veroveren.

De investering kan zowel plaatsvinden door een overname van aandelen, waarbij de ondernemers het geld terug in de groep zullen brengen, alsmede door een emissie van aandelen, waarbij het geld in de entiteit tot de beschikking komt. De verwachting is dat de omzet het komende jaar op EUR 830.000,- uit kan komen en het jaar erna door kan groeien naar EUR 4,5 mio. met behulp van een investering. De ondernemers hebben de afgelopen jaren al een aanzienlijk deel zelf geïnvesteerd.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29