laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITGEVERIJ MET LUXE UITGAVES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57681 07-06-2013 Detailhandel Non-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Spanje Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Ideaal project voor investeerders. Ik verkoop een uitgeverij, leidend in zeer speciale luxe uitgaves, met name van bibliofiele uitgaves van boeken van beroemde schrijvers met daarin de origínele zeefdrukken van bekende artiesten.

Deze activiteit is als eenmanszaak niet meer vol te houden. We hebben een professioneel team nodig, geïnteresseerd in verdere uitbouw. En bovendien hebben we gekwalificeerde verkopers nodig.

Werken van onder andere Juan Marsé, Arturo Pérez-Reverte, Luis Alberto de Cuenca, Francisco Brines, Francisco Calvo Serraller, Pere Gimferrer, Féliz Duque, Arnau Puig en Carlos Marzal en bovendien de klassiekers Dante Alighieri, Mary Shelley, Honoré de Balzac, Rey Salomón en Carmen Conde vormen een deel van de uitgaves.

De zeefdrukken zijn van onder andere Eduardo Úrculo, Isidoro Valcárcel Medina, Ouka Leele, Alberto Corazón, Javier Pérez, Santiago Ydáñez, Cristóbal Gabarrón, Manolo Belzunce, Antonio Martínez Mengual en Nicolás de Maya.

Alle origínele zeefdrukken van ieder exemplaar zijn een voor een met potlood gesigneerd door de artiest en genummerd door de uitgever, van de afmeting 43 x 31 cm. De boeken omvatten gemiddeld ongeveer 20 zeefdrukken.

Vraagprijs:
Uitgeverij 90.000.- Euros

1.620 afgeschreven boeken met een waarde tussen de 2.400.- en 5.000.- elk, voor de gemiddelde kostprijs van 120.- total 194.000.- Euro's TOTAAL 284.000.- Euro's

Er zijn geen schulden, geen medewerkers, geen betalingsverplichtingen, geen enkele vorm van nog te betalen kosten.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29