laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTICIPATIE IN TEXTIEL RECYCLING OPLOSSING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57644 30-05-2013 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 300.000 - € 400.000 B.V.

omschrijving

Bevlogen ondernemer, met groot netwerk in de retailmarkt, biedt investeerder de mogelijkheid om te participeren in een textiel recycling concept voor de retailmarkt. Het concept combineert inzameling van textiel, door middel van een innovatieve machine gecombineerd met een customer loyalty programma. Het concept is ontwikkeld vanuit het perspectief van de retailer: meer klanten naar de winkels krijgen en klanten met een goed gevoel naar huis laten gaan.

De onderneming bevindt zich in de uitrol fase. Het concept voor zowel de inzameling als het customer loyalty programma staat. Een eerste marktverkenning bij grote Europese retail-ketens is succesvol afgerond. De volgende stap is de pilot fase bij een retail-organisatie, gevolgd door de uitrol van het concept. De juridische structuur is een besloten vennootschap met één aandeelhouder.

Tot op heden zijn alle investeringen gedaan door de huidige DGA. De totale investeringsbehoefte voor de uitrol is € 300.000. Dit bedrag is opgesplitst in drie fases. Aan het eind van iedere fase moeten vooraf gedefinieerde mile stones zijn behaald en dient besloten te worden over de investering in de volgende fase. De investering voor fase één bedraagt € 50.000, fase twee € 95.000 en fase drie € 155.000. De onderneming is cashflow positief in 2014.

De gezochte investeerder dient kennis van en/of ervaring in de retail-industie te hebben en bereid zijn om een actieve rol in te nemen (hands-on investeerder). Er wordt een belang aangeboden van 33% van de aandelen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29