laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PAN-EUROPEES DISTRIBUTEUR HIJSGEREEDSCHAP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57636 28-05-2013 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Onderneming heeft exclusief recht verworven voor distributie in geheel Europa van innovatieve en kwalitatief hoogwaardige hijsgereedschappen welke een positieve invloed hebben op veiligheid en project snelheid. De hijsgereedschappen zijn op afstand te bedienen en kunnen dus op afstand worden geopend waardoor er geen mankracht meer nodig is om de last uit een kraan te halen. Dit voorkomt gevaarlijk werken op hoogte en de inzet van secundair materieel. Het product is geheel gepatenteerd en voldoet aan alle Europese eisen (CE, LVD, RT en TT) Door de veelzijdige toepassing in diverse sectoren is de afzetmarkt divers en de huidige concurrentie beperkt, wat naar verwachting een goede vraag uit de markt naar deze hijsgereedschappen zal garanderen.


De ambities zijn om in het eerste jaar een dealer in de Benelux te laten starten met de exclusieve verkoop. In vervolg hierop in het tweede jaar dealerships in nog eens vijf landen. Na de Benelux volgt de Scandinavische markt gevolgd door de rest van Noord/West Europa binnen 5 jaar. Doel is om marktaandeel in geheel Europa te realiseren binnen acht jaar.


De gezochte financiering van 150K EUR zal worden aangewend voor de voorinkoop/voorraadvorming van de hijsgereedschappen, evenals werkkapitaal voor de onderneming. In grote lijnen zijn er drie verdienmodellen: a) verkoop product b) verkoop reserve onderdelen c) licentierechten voor dealers. Onderneming verwacht daarbij in vijf jaar tijd naar een omzet van 3,5 MLN EUR te groeien.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29