laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERIEURSCHADE HERSTELBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
57632 27-08-2013 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Te Koop:
Onderneming gespecialiseerd in reparatie, restauratie en re-conditionering van interieurschade (franchise).

Het bedrijf heeft Amsterdam Zuid-Oost als haar werkterrein. De onderneming kan eenvoudig vanuit huis worden gedreven. Werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd op locatie bij de klant.
De ondernemer is in 2010 gestart als franchisenemer van de wereldwijde marktleider op het gebied van de reparatie, restauratie en re-conditionering van interieurschade.
De activiteiten liggen zowel op de zakelijke als de particuliere markt.

Voorbeelden van markten waarin het bedrijf actief is zijn: verzekeraars, autodealers, theaters & bioscopen, jachthavens, fleetowners, scholen, luchtvaartmaatschappijen, ziekenhuizen, winkels, restaurants, hotels en leasemaatschappijen.

In Nederland zijn thans 25 franchisenemers actief. Dit aantal is groeiend. Vanuit het Nederlandse hoofdkantoor worden de franchisenemers ondersteund door middel van commerciële en technische support en de centrale website. Tevens worden centraal de zogenoemde National Accounts beheerd en geworven.

Door gerichte acquisitie is er sprake van een loyaal en actueel klantenbestand. De huidige opdrachtgevers worden naar volle tevredenheid bediend. De onderneming is goed renderend, mede door de persoonlijke aandacht van de eigenaar en altijd bereid “een stapje meer te doen”.

In de onderneming is alleen de huidige franchisenemer actief. Bij omvangrijke of spoedklussen wordt de hulp van andere franchisenemers ingehuurd. Vanwege gezondheidsproblemen is de ondernemer genoodzaakt de onderneming te verkopen.
De aanwezige, actuele gereedschappen zijn in de overnameprijs in begrepen.
In de aankoop zit een goede overdracht en introductie van alle relaties.

Tevens zal er een periode van begeleiding on the job zijn ten behoeve van een soepele startfase.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29